Ne-am propus să salvăm dragostea, ea a fost salvată, dar nu pentru mine…

Nu avem puteri să schimbăm ce vrem noi, sa fii om e urat, simți nervozitatea, simți durerea, și nu ești în stare să faci nimic, până ce nu te mai simți așa, până ce poți vedea cum să ieși din asta. 


  A fi om e frumos dar și urât pentru că viața uneori e ca la poker, azi poți câștiga totul, mâine poți pierde de două ori mai mult. Viața ne pregătește iar destinul ține de norocul tău, cât de bine joci cărțile și cât de corect. Nu trișa ”cărțile” la masa de poker a vieții, poate îi vei păcăli pe toți, dar tu știi care-i adevăru și îți vei afecta destinul, la fel cum l-ai păcălit pe el, așa te va păcăli și acesta pe tine, îți va arăta o imagine de miraj splendidă, în timp ce acesta te va surpa pe la spate, iar când te vei întoarce ”welcome to realitate”.

 

501dc28290e6a114ffdb232eda129b52  A renunța la ce iubești nu e atât de rău pe cât pare, imaginează-ți că nu iubești pe nimeni decât pe tine dacă nu vei renunța la tot ce te face fericit când va fi momentul. Nimic nu durează pentru totdeauna, orice lucru, om, viață, sentiment are un sfârșit. Iubirea este un sentiment de care oamenii se agață pentru a nu rămâne singuri. Oamenii nu pot trăi fără oameni.

Sacrificiul nu-l poți numi un cuvânt modern. Când oamenii aud cuvântul sacrificiu devin speriați, de parcă li se va lua ceva, s-au vor trebui să dea ceva de care nu se pot despărți, să renunțăm la ceva sau cineva iubit, pentru ceva sau cineva care îl iubim mai mult decât pe noi. Nu o să va mint, e un joc de noroc. Sacrificiul nu va lua durerea sau pierderea, dar învinge lupta împotriva amărăciunii, amăraciunea care deranjează lumina a tot ce e mai important în viata noastră.


  Trăiește clipa, iar dacă îți vei pierde jumătatea nu dispera, fii fericit pentru că și pierderea sau sacrificiul în dragoste ține tot de iubire.

TOP
y

Emet nisl suscipit adipiscing bibendum. Amet cursus sit amet dictum. Vel risus commodo viverra maecenas.

r