Nu există oameni răi, există oameni cu zile mai proaste

art,blackandwhite,drawing,graphite,ink,multimedia-2558dda19939b261d2f714349e463bfa_h  Oamenii de altfel sunt caracterizați ca și cărțile din rafturile prăfuite ale unei librarii, de la cei mai buni până la cei mai răi, există oameni și oameni, de la culoarea pielii, a ochilor, înălțime și caracter sunt o multitudine de figuri. Un singur cuvânt care poate descrie un om este bun sau rău, iar ei se etichetează după aceste două extreme.

Nu știu cum sunt oamenii buni, poate că nici n-am apucat să cunosc ori nu există, dar pot spune cu mâna pe inimă că nu există oameni răi. Oamenii normali, iar normalitatea desigur diferă de la om la om, nu sunt răi, au doar zile mai proaste, când sunt copleșiți de o nervozitate asurzitoare, griji ori de situații critice, când sunt debusolați și din agonie fac rău și greșesc, uneori mai puțin, alteori mai mult…

Oamenii demenți nu pot fi considerați ”răi”, ei doar suferă de o boală psihică și în niciun caz nu au zile proaste, iar dacă mă vei întreba dacă mie milă, NU, nu îmi e, pentru că un om care suferă cu psihicu nu diferențiază binele de rău, nu are conștiiință iar gradul lui de normalitate este restrâns.

large  Alcoolul aduce zile proaste în viața unui om. Câteva pahare nu-ți va dărăma casa, dar cateva pahare într-o oră fii sigur că ți-o va dărăma. Mergi și fumează ! Bagă tutun începând de la LM pâna la Sobraine, bagă până mori da nu bea ! Alcoolul îți ia mințile, însă tutunul nu…tu alegi…iar de le vei alege pe amandouă, ține-te bine… Toate crimele și toate porcăriile încep de la alcool, tu să tragi concluziile.

TOP
y

Emet nisl suscipit adipiscing bibendum. Amet cursus sit amet dictum. Vel risus commodo viverra maecenas.

r