Lucrurile sunt simple și atât de complicate de fuga noastră pentru ceva mai bun, mai frumos, mai scump.

c80b95b34ab68dc239b1557c0a5a3df3  Trăim în secolul vitezei, unde o secundă poate fi un scenariu macabru sau o șansa la o viața visată, unde un centimetru poate părea o distanță nemărginită sau doar o distanță matematică. Momente în care o secundă poate descrie 24 de ore sunt unice în viața fiecaruia, fă să merite efortul timpului, nu-l irosi.

“Lucrurile în viață se întâmplă cu viteza bumerangului. Ceea ce facem se întoarce și ceea ce trăim alături de omul drag resimțim apoi. Dacă ești cu cineva, atunci fii alături. Dacă ai pe cineva, atunci scrie-i, sună, spune. Îmbrățișează. Dacă vrei să cucerești pe cineva, atunci cumpără flori, invită la o cină, fă un gest special, fă ceva. Nu că nimeni nu o va face în locul tău. O va face. Și încă mai bine poate. Doar că atunci tu nu vei mai fi lângă, nu vei mai îmbrățișa și nu vei mai putea să ajuți.

  Lucrurile sunt simple și atât de complicate de fuga noastră pentru ceva mai bun, mai frumos, mai scump. Pe când ceea ce ai alături e cel mai scump și frumos si bun. Ea sau el, nu contează, te va iubi dacă îi vei demonstra că iubești. Va ține la tine dacă vei susține și vei fi lângă. Va avea încredere dacă îi vei da dovezi de încredere. Va rămâne dacă prin tot ceea ce ești tu o vei face să vrea să rămână. Pentru că dacă tu nu vei face astea, va fi altcineva să o facă. Oamenii sunt nebuni, însetați după grijă, atenție, dragoste din partea altor oameni. E ceea ce dă sens unei vieți singure. Dacă ești acolo, ai șansa să fii un fericit. Dacă nu ești, riști să nu mai fii niciodată..”

TOP
y

Emet nisl suscipit adipiscing bibendum. Amet cursus sit amet dictum. Vel risus commodo viverra maecenas.

r