Sufletul pereche se simte. Destinul nu lucrează în ture…..

tumblr_npgwxheYlg1rqak9yo1_500  Dacă două inimi bat în același ritm, de vântul vă va împinge cu putere din spate, de destinul vă tot intersectează iar gândul nu vă lasă în pace, s-ar putea să nu fie doar o coincidență.

Ar putea fi formula sufletului pereche!!?? Încă de mic am căutat formula sufletului pereche. Am răsfoit dicționare, am citit cărți, am interpretat vise, am ascultat opinii, însă nimic nu m-a mulțumit. Și am înțeles de ce. Sufletul pereche nu are o definiție deoarece nu poate fi exprimat prin cuvinte.
“Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.”
Sufletul pereche se simte. Destinul nu lucrează în ture…..

 

Sufletul pereche iți poate trece prin fața la orice vârstă. Iubirea eternă nu este presată de ticăitul ceasului, ci trăiește la infinit, hrănindu-se doar cu înțelegere și romantism. Sufletul pereche iți poate colora viața, te poate transforma într-o altă persoană, scoțând la iveală trăsaturi adânc înrădăcinate în tine, despre care nu aveai habar.

 

Language-Of-Desire-Review-17  Acceptă persoana de lângă tine așa cum este și nu încerca să o schimbi. În dragoste este nevoie de compromisuri și de iertare. Defectele sunt cele care caracterizează o persoana, fac parte din ea, ajutând la identificarea acesteia într-o mulțime. Nu îți goli sufletul pereche de conținut pentru a crea o persoană asemanatoare ție. Aminteste-ți că opusurile se atrag, interactionează cu fericirea, îmbrățișează dragostea și hrănește-te cu iubirea.

TOP
y

Emet nisl suscipit adipiscing bibendum. Amet cursus sit amet dictum. Vel risus commodo viverra maecenas.

r