Viața este grea

În viață, vei avea dificultăți în obținerea a tot ce vrei. E foarte rar să obții ceva în viață fără un anumit grad de efort. Numai dacă vei câștiga la loterie vei avea totul fără efort, și chiar și atunci ar fi trebuit să ieși și să cumperi bilet.

Viața e grea – seful tau nu va fi întotdeauna cea mai frumoasă persoană din lume. La munca vei întâmpina probleme pe care nu le-ai prevăzut. Nu va primi întotdeauna salariul și recunoașterea pe care o meriți. Clienții tăi pot să nu fie cele mai frumoase persoane din lume.

Viața e grea – copiii tăi nu vor fi întotdeauna copiii ideali. Soția sau soțul tău nu poate fi la fel de perfect cum ai crezut că era atunci când te-ai căsătorit – de fapt, eu vă pot garanta că nu sunt. Casa ta nu poate fi locul ideal pe care ți l-ai dori să fie.

Viața e grea – conducerea unei afaceri nu este la fel de ușor cum ai crezut că ar fi. Nimeni nu se aliniază pentru a aduce bani pentru afacerea ta, chiar dacă ești o persoană cu adevărat bună și afacerea ta are produse de calitate.

Aș putea merge și mai departe cu aceste exemple, dar mă rezum la “Viața este grea.”

Viața este grea de cele mai multe ori și suntem puși în situații critice uneori, și mulți dintre noi iau decizii ”hai hui” atunci când sunt supărați sau li se pare că au ajuns la capătul răbdarilor.

Viața și problemele pe care le întâlnim trebuie tratate întodeauna cu calm, pentru că se întâmplă de cele mai multe ori să luăm o decizie la supărare sau nervi iar după ce ne calmăm ne pare rău.

Viața este grea, cu cât accepți mai repede asta, cu atât îți va fi mai ușor să treci prin probleme.

TOP
y

Emet nisl suscipit adipiscing bibendum. Amet cursus sit amet dictum. Vel risus commodo viverra maecenas.

r