Magia nu stă în baghete fermecate și nici în poțiuni minune, magia ești tu, ești doar… Magic

Vin momente când ești eclipsat de vise, când vrei să fii doar un copil, să știi că dai din mâini și faci o magie iar orice zid care-ți va sta în cale, ți se va apleca. Și mai vin momente când vei fi trist…ridicăte și dă frâu liber imaginației, zguduie tot ce îți va sta în cale și lasă somnul, fii un visător, visează așa cum vrei tu când vrei tu. Nu vei fii impozitat pe vis și crede-ma vei fii mult mai fericit când vei zâmbi la x6-le lu vecinu decât vecinu că nu are cu ce-l întreține.

il_fullxfull.251805097  Eu ? Visez tot timpul, de când mă trezesc până adorm, sunt un magician incurabil, zâmbesc răului în față și ador cum lucrurile prind viață în jurul meu. Râd din orice iar mai tot timpul mă amuz de unul singur, chiar și când discut lucuri serioase eu sunt acolo prezent în lumea mea imaginară și de multe ori ți se va părea că nu-ți acord interes, sunt doar magic. Sunt magic prin faptul că nu am nevoie de un tir de mâncare și altu de haine să mă simt ok că am provizii, nu am nevoie de un milion de euro în cont ”în cazul că apare ceva imprevizibil”, nu am nevoie de sănătatea aia absolută dacă sunt nefericit și nici de 5 talismane la gât să am noroc. Dacă unele lucruri nu le înțeleg, poate că așa trebuie să rămână, neînțelese. Nu îmi obosesc mintea să ascult filozofia despre realitate a unui om trist și nici nu-mi place să-mi fie îngrădită imaginația ori caracterul. Aș putea să studiez tainele neînțelese ale realității dar mai bine mă voi înțelege pe mine mai întâi și după poate, poate….mai am timp și de stupida realitate.

Am văzut oameni care pur și simplu se sufocau de nervi pentru realitate, am auzit oameni cum explodau la mese pentru că lucrurile nu mergeau așa cum trebuie, am vazut animale care se băteau din cauza realității morbide și mai eram eu acolo într-un colț care era amuzat de stupida lor realitate.

Aș putea să râd tot timpul și să fiu considerat nebun ori drogat sau mă pot sufoca de nervi împreună cu ceilalți tovarăși în lumea asta toxică și superbă în care trăim. Și ține cont că unii plătesc bani grei să poată visa.

Când realitatea mă va căuta voi leșina de râs apoi voi dispărea magic.

Ai grijă că orice lucru frumos are și părțile lui urâte. Firul dintre realitate și imaginație e foarte subțire, nu-ți lăsa sufletul să plângă căci și imaginarul are farmecul lui.

TOP
y

Emet nisl suscipit adipiscing bibendum. Amet cursus sit amet dictum. Vel risus commodo viverra maecenas.

r